Indonesiassa viranomaiset kertovat löytäneensä mereen syöksyneen matkustajakoneen turmapaikan

LKS 20210109 BER244; (FILES) This file photo taken over Tangerang on March 18, 2013 shows a Sriwijaya Air Boeing 737-300, a similar model to the Indonesian airline's Boeing 737-500 operating as flight SJY182 that lost contact during a flight from Jakarta to Pontianak on January 9, 2021. - Indonesia's Sriwijaya Air lost contact with one of its passenger-jet planes shortly after take-off from the capital Jakarta, the country's transportation ministry said on January 9, 2021. LEHTIKUVA / AFP Adek Berry

Indonesian viranomaiset kertovat löytäneensä paikan, jossa lauantaina kadonneen Sriwijaya Airin matkustajakoneen uskotaan syöksyneen mereen, kertoo BBC.

BBC:n mukaan yli kymmenen alusta on lähetetty paikalle mukanaan laivaston sukeltajia. Tutkijat myös selvittävät löytyneitä osia, joiden uskotaan kuuluneen lentokoneeseen.

Lisäksi uutistoimisto AFP:n mukaan tutkijat ovat löytäneet ruumiinosia merestä Jakartan rannikkoalueelta. Jakartan poliisin tiedottajan mukaan poliisi on saanut haltuunsa kaksi ruumispussia, joissa toisessa on matkustajien tavaroita ja toisessa ruumiinosia.

Koneessa oli 50 matkustajaa ja 12 miehistön jäsentä. Kone oli noussut ilmaan vain muutamia minuutteja ennen katoamistaan.

Toimitus

Toimitus