Kiovan puolustus pitää, mutta Venäjä tekee ohjusiskuja kaikkialla 

Ukrainan armeija on jälleen onnistunut monessa paikassa. Ukrainan armeijan yleisesikunnan päällikkö kertoo viimeisimmät tiedot Kiovasta Facebookissa.

-Kiovaa puolustavat joukot ovat onnistuneet pitämään vihollisen pois. Vihollinen yrittää murtautua puolustuslinjojemme läpi koillisessa ja idässä saadakseen haltuun tärkeimmät tiet ja asutukset siellä. 

-Puolustustaistelut jatkuvat Topolsken, Kamiankan ja Sukha Kamiankan alueilla. Ukrainan joukot ovat onnistuneet estämään Venäjän etenemisen Huliaipolessa ja Zaporizhiassa.

-Etelässä Ukrainan joukot keskittyvät puolustamaan Kryvyi Rihin, Zaporizhian ja Mykolaivin kaupunkeja ja kontrolloimaan rannikkoa siellä päin. 

-Donetskin ja Luhanskin alueella Ukraina on onnistunut torjumaan viisi vihollishyökkäystä viimeisen 24 tunnin aikana, 

Ukrainan presidentin neuvonantaja Mikhail Podoliak kertoi Lutskin, Harkovan, Zhytomyrin ja Rivnen kaupunkien joutuneen sunnuntain aikana voimakkaiden venäläisten ohjushyökkäysten kohteeksi. 

-He käyttävät lisää ohjuksia joka päivä. Mariupol on mattopommitusten kohteena. Venäläisillä ei ole enää kieltä, humanismia tai sivilisaatiota. Vain ohjuksia, pommeja ja yrityksiä pyyhkiä Ukraina maan päältä. 

Toimitus

Toimitus