Kuollut ja suurin osa loukkaantuneista luokkaretkellä Berliinissä

CNN:llä on kertoa uutta tietoa eilisestä välikohtauksesta, jossa yksi henkilö ajoi toistaiseksi tuntemattomasta syystä väkijoukkoon Berliinissä. Poliisi on tunnistanut henkilön 29-vuotiaaksi saksalais-armenialaiseksi mieheksi, mutta hänen nimeään ei ole kerrottu julkisuuteen. 

Hän ajoi autonsa, pienen hopeanvärisen Renaultin, jalkakäytävällä olevien ihmisten päälle n klo 10.30 aikaan lähellä keisari Wilhelmin muistokirkkoa, suosittua turistikohdetta. Auto pysähtyi lopulta näyteikkunaan. 

Berliinin poliisista on kerrottu, että välikohtauksessa kuollut nainen oli luokkaretkeläisten kanssa Berliinissä ollut opettaja Hessenistä. Seitsemästätoista loukkaantuneesta neljätoista oli saman koulun oppilaita, lukiolaisia.

Kuusi henkilöä on saanut hengevaarallisia vammoja, kolme on muuten melko vakavasti vammautunut. 

Tämänhetkisten tietojen mukaan auton ajaja tuli ensiksi paikalla olevan väkijoukon kiinniottamaksi. Poliisi yrittää nyt ottaa selville ajoiko mies väkijoukkoon tahallaan vai vahingossa. Poliisin mukaan heillä ei ole todisteita siitä, että teolla olisi poliittisia motiiveja. Yhden poliisin edustajan mukaan miehellä tuntuisi olevan mielenterveysongelmia. Epäilty on saamassa sairaalahoitoa. 

Toimitus

Toimitus