Oikeudenkäynti Päivi Räsästä vastaan jatkuu – Budapestissä eilen tukimielenosoitus, Fox uutisoinut

Helsingin käräjäoikeudessa jatkuu Päivi Räsästä ja Luther-säätiön asiamiestä Juhana Pohjolaa kohtaan nostetun syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan käsitteleminen tänään klo 12.30. 

Päivi Räsänen kertoo Facebook-sivuillaan saamastaan myös kansainvälisestä tuesta tämänpäiväisen oikeudenkäynnin alla. 

Helsingin käräjäoikeudessa puidaan edelleen syytteitä Raamatun opetuksiin pohjautuvista lausunnoistani ja kirjoituksistani. Olen kiitollinen runsaasta tuesta sanan- ja uskonnonvapauden puolesta niin kotimaasta kuin kansainvälisesti. Lukuisat kirkkokuntien johtajat eri maista ovat ottaneet yhteyttä ja ilmaisseet tukensa. Sanan- ja uskonnonvapaus ry. on kertonut järjestävänsä mielenilmauksen oikeustalon edessä klo 11.30 alkaen.

Kymmenen yhdysvaltalaista kongressiedustajaa on lähettänyt tukikirjeen osoitettuna minulle ja piispa Juhana Pohjolalle, jota syytetään v. 2003 kirjoittamani pamfletin julkaisemisesta ja saatavilla pitämisestä. Kirje on liitteenä ja siitä on uutisoitu myös Fox Newsissa. Useissa maissa on järjestetty mielenosoituksia Suomen suurlähetystöjen edustalla. 

Budapestissä tällaiseen mielenosoitukseen kokoontui yli 3000 unkarilaista Suomen suurlähetystön eteen eilen sunnuntaina. 

AlfaTV Uutiset seuraa oikeudenkäyntiä.

Toimitus

Toimitus