Sari Essayah: Pääministerin annettava ilmoitus kohusta eduskunnalle

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja, kansanedustaja Sari Essayah vaatii pääministeri Sanna Marinia tekemään pääministerin ilmoituksen syntyneestä bilekohusta.

Tiistaina alkoi levitä kuvia julkisuuteen pääministerin virka-asunnon Kesärannan juhlista, jotka pidetiin Ruisrockin jälkeen. Kuvissa kaksi naista suutelee peittäen rintansa kädellä Kesärannan huoneessa, jossa yleensä pidetään tiedotustilaisuuksia.

– Kesäranta on paitsi pääministerin virka-asunto niin myös valtioneuvoston edustustila – toistan pyyntöni pääministerin ilmoituksesta tai hallituksen tiedonannosta eduskunnalle, tviittaa Essayah.

Aiemmin tänään perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio vaati AlfaTV Uutisten haastattelussa Marinia tekemään johtopäätökset ja eroamaan. Hänen mukaansa muissa puolueissa ei tällaista käyttäytymistä hyväksyttäisi pääministeriltä.

Sari Essayah on vieraana suorassa lähetyksessä AlfaTV:n Uutisplus -lähetyksessä klo 18.15. Lähetys on nähtävissä myös suoratoistopalvelussa osoitteessa permanto.fi.

Toimitus

Toimitus